Werk

Thieu is na zijn diensttijd gaan werken bij de PTT, eerst in de bestelling en  in 1962 als chauffeur.

We waren toen 2 jaar getrouwd, ik heb dus altijd te maken gehad met ongeregelde diensttijden, maar Thieu of ik hadden daar nooit moeite mee.  Na 20 jaar is hij als baliemedewerker begonnen, in de partijenpost,

dat was wel een hele overgang. Ruim 20 jaar buiten en toen naar binnen, maar hij heeft er nooit spijt van gehad.

31 december 1993 is hij in de vut gegaan.

 

Ik heb na de lagere school 2 jaar mulo gedaan (niet afgemaakt) want we gingen weer verhuizen, nu naar Rosmalen, mijn broers en zuster zijn daar geboren, mijn moeder wilde graag terug. Ik ben daar gaan werken bij de Gruijter in s'Hertogenbosch.

Na een paar jaar kreeg mijn moeder verschrikkelijk heimwee, dus............... weer terug naar Eindhoven.Ik  kon bij de Gruijter in Eindhoven beginnen, daar werden de eerste zelfbedienings winkels opgestart. Na een jaar ben ik overgestapt naar de CoŲperatie, ben daar filiaalhoudster geweest tot 1963.

Mijn hobby in die tijd was zingen, en dan meer in het opera en operette genre. In 1961 kreeg ik een ontsteking aan mijn stembanden, maar de voorstelling moest doorgaan, dus een injectie van de dokter gekregen. Bij de laatste toon brak mijn stem, en ik heb nooit meer kunnen zingen.

Gelukkig heeft MariŽlle het van mij  geŽrfd, zij zingt nu de sterren van de hemel, daar ben ik heel trots op.

 

Een andere hobby was de laatste jaren 3Dkaarten maken en weer later werd het pergamano,ook de hoort er bij.

Mijn hoekje.